Haber

‘Kadının Emek Dünyası’ stantları yenilendi

Bayraklı Belediyesi, kadınların el emeği göz nuru dikiş-nakış, ev aksesuarları ve takı-tasarım çalışmalarının sergilendiği stantları baştan aşağı yeniledi. Çağdaş görünümü ve tasarımıyla dikkat çeken stantlarda Bayraklı hanımlar ürünlerini satmaya başladı.

Sevgi Yolu’ndaki satış alanı yeni görünümüyle mahallelinin beğenisini kazandı. Önder Serdar Sandal, “Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

22 STANDTAN 66 KADIN FAYDALANDI

Bayraklı’nın üreten hanımları, yenilenen ‘Kadın Emek Dünyası’ Sevgi Yolu stantlarında yeniden satışa başladı. Bu kapsamda ilçe genelindeki tüm satış alanları Bayraklı Belediyesi tarafından baştan aşağı yeniden tasarlandı. Tribünler çağdaş görünümleriyle ilçe sakinlerinden tam not aldı.

Takı-tasarım ve ev aksesuarlarına ilgi duyan vatandaşların ilgisini çeken merkezde 48 kadın dönüşümlü olarak stant açarak eserlerini satışa sunuyor. Manavkuyu’daki satış alanlarından 18 kadın faydalanıyor. duruyor; Üreten kadınlara sosyal aktivite ve gelir, ziyaretçilere ekonomik bütçeyle eser satın alma imkanı sunuyor. Üreten kadınların el emeği göz nuru çalışmaları, her gün 09:00-19:00 saatleri arasında yüzlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

STANDLARIMIZA BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kadınların Emek Dünyası stantlarımız kadınların sosyal hayata, üretime ve ekonomiye daha fazla katılımını sağlamak açısından çok önemli. Bu kapsamda ilçemizde üreten emekçi kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. artırdığımız ve yeni bir çehre kazandırdığımız stantlarımızla sizleri bu stantları ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu